SXSW 2021 går online, udstillingsvinduer til kunstnere, der er planlagt til 2020

Henrik Hansen 0

SXSW har meddelt, at det stort set vil være en online begivenhed i 2021.

“Udfordringen med at opbygge en ny fremtid er en, som vi er glade for at tackle,” sagde Roland Swenson, CEO og medstifter af SXSW i en erklæring. ”Dette har været et sådant år med forandring, og vi, som hele verden, omformer vores perspektiv på, hvordan vi forbinder. Vi er glade for at introducere SXSW Online som en del af vores program til 2021, og uanset platform vil vi fortsætte med at samle de lyseste sind fra kreative industrier verden over. ”

I stedet for standard showcase-applikationer vil Music Festival blive kurateret af programmeringsmedarbejdere med prioritet til showcase-præsentanter og kunstnere, der var planlagt til 2020-arrangementet. Om disse udstillingsvinduer vil være digitale eller fysiske er uklart.

Arrangører siger, at SXSW Online 2020 vil omfatte de sædvanlige sessioner, filmfestivalvisninger, musikfremvisning, netværk og udstillinger.

SXSW arbejder også med Austin City og folkesundhedsmyndighederne om planer for en slags fysisk begivenhed i 2021.

Nøgledatoer:

SXSW EDU Online – 9. marts – 11. marts 2021
SXSW Online – 16. marts – lørdag 20. marts 2021.
Indlæg til onlinebegivenheden 2021 åbner tirsdag den 6. oktober med PanelPicker-forslag til SXSW og SXSW EDU samt filmfestivalindlæg. I stedet for den normale showcase-ansøgningsproces vil Music Festival blive kurateret af programmeringsmedarbejdere med prioritet til showcase-præsentanter og kunstnere, der var planlagt til 2020-begivenheden.