Nyt joint venture kontrollerer billboard, Rolling Stone, Variety, Music Business Worldwide, Vibe, Hollywood Reporter, Mere

Henrik Hansen 0

Konsolidering inden for musik- og musikbranchen offentliggjorde et nyt niveau onsdag med meddelelsen om to nye joint ventures dannet af Penske Media Corporation og MRC.

Det første joint venture opretter PMRC, som vil omfatte PMC’s Variety, Rolling Stone og Music Business Worldwide interesser sammen med MRC’s The Hollywood Reporter, Billboard og Vibe. PMRCs daglige drift vil blive ledet af PMC, hvis titler også inkluderer Deadline, WWD, SHE Media, Sportico og Robb Report.

Det andet joint venture inkluderer et nyt fælles indholdspartnerskab på tværs af et ;; tiltes og brands, der har til opgave at udvikle dens indholdsdivisioner inklusive fjernsyn, film, live og alternativt og ikke-fiktion. MRC er allerede hjemsted for Emmy-nominerede “Ozark”, “The Great”, “The Outsider”, “Golden Globe Awards”, “Fyre Fraud;” “Billboard Music Awards” og “American Music Awards”, “Knives Out” og andre film som “Ted” og “Baby Driver.” Den langformede alliance med indhold forvaltes af MRC.

Der er ingen ledelsesændringer i PMC eller MRC som et resultat af disse satsninger, og både PMC og MRC vil fortsætte med at operere uafhængigt.

De økonomiske vilkår for handlen blev ikke offentliggjort.

”Dette er alle mærker, jeg længe har beundret. Billboard, The Hollywood Reporter og VIBE har skabt noget af det fineste indhold i deres respektive brancher og har bidraget enormt til den øgede kvalitet af journalistik, der dækker underholdning og musik i dag, ”sagde PMC-administrerende direktør Jay Penske. “Vi føler os meget heldige for dette værdifulde partnerskab med det enestående MRC-team og muligheden for at fortsætte arven fra disse enorme mærker i de næste mange årtier.”

”Vi har stor respekt for Variety, Rolling Stone og Music Business Worldwide og, lige så vigtigt, ledelsen hos PMC, som vi har lært at kende godt og ser frem til at samarbejde med i begge disse virksomheder,” sagde MRCs administrerende direktører Asif Satchu og Modi Wiczyk.