De mest almindelige fejl, kunstnere laver, når de registrerer sange

Henrik Hansen 0

Hvis du rent faktisk vil modtage royalties for din musik, er det vigtigt, at dine sange er korrekt registreret. Desværre er det alt for let at lave fejl under denne proces og sabotere dig eller din medforfatteres evne til at få betalt. Her ser vi på, hvordan man undgår nogle af de mest almindelige faldgruber forbundet med registrering af dine sange.

For at du kan modtage de royalty, du med rette skylder, skal dine sange være korrekt registreret. Imidlertid laver sangskrivere ofte fejl under registreringsprocessen. Udøvende rettighedsorganisationer er afhængige af disse oplysninger for at bestemme, hvem de skal betale, og hvor meget. For at sikre at du gør alt rigtigt, her er nogle af de mest almindelige sangfejl, som kunstnere laver, mens de registrerer deres sange …

De mest almindelige fejl, kunstnere laver under registrering af sange
Omfatter ikke alle dine medforfattere og / eller deres andele i sangregistreringen
Dette er den mest almindelige grund til, at ophavsretsejere går glip af royalties. Hvis disse oplysninger er uforenelige med forudgående registreringer eller bare unøjagtige, udbetaler indsamlingsselskaber ikke, før de finder ud af, hvem der har ret til hvad.

For at sikre, at dette ikke sker for dig, er det første, du skal gøre, når du er færdig med at skrive en sang, at blive enige om ejerandele for hver forfatter.
Få det altid skriftligt, og sørg for, at splittelserne tilføjer op til 100%.